Lentoliikenne Saattaa Vähentyä Ja Automatkailu Kasvaa

kesärenkaat

Pandemia on vaikuttanut kaikkiin maihin ja tulee olemaan niin edelleen, koska rajoituksia poistetaan vielä tulevina kuukausina. Tällä on huomattavia vaikutuksia alueiden ja maiden väliseen matkustamiseen. Se ei välttämättä ole mahdollista lentokoneissa tapahtuvan sosiaalisen etäisyyden takia. Haluatko olla lukittuneena lentokoneeseen muutaman tunnin ajaksi ja jonottaa myös check-in tiskille, turvatarkastukseen, ehkä maahantuloa varten ja lentokoneeseen. Tämä saattaa johtaa siihen, että useammat ihmiset ottavat oman autonsa mukaan lomalle.

Useammat ihmiset saattavat myös valita olla poistumatta maistaan ​​ja tutkia, mitä heidän omassa maassa on tarjolla. Kesäloma on tärkeää aikaa perheen kanssa huolimatta siitä, että ihmiset ovat olleet lukittuina kotonaan perheidensä kanssa, loma-aika on enemmän poissa kotoa, saada uusia kokemuksia ja arvokasta vapaa-aikaa. Tilanne on vaikuttanut kielteisesti moniin ihmisiin, joten voi olla, että tänä vuonna lomaa on vähemmän ja loma autolla voi olla halvempi tapa matkustaa.

On tärkeää varmistaa, että auto on hyvässä kunnossa ja että sinulla on turvalliset ja hyvät renkaat, koska kesälomalla sinulla on kesärenkaat autossa. Sinulla voi olla myös jokakelin renkaita, jotka ovat ok myös kesäisin. Varmista vain, että niitä kierretty pitämään taka- ja eturenkaiden kuluminen tasaisena. Sinun tulisi tarkistaa, että kulutuspinnan syvyydet ovat yli 4 mm ja mieluiten paljon enemmän jos matkustat lomalla kauaksi. Et halua alkaa etsiä uusia renkaita lomamatkan aikana, etkä halua ajosi aikana ongelmia, jotka voivat pilata lomaasi ja tehdä siitä paljon kalliimman.

Bensiini on tällä hetkellä halvempaa alhaisempien öljynhintojen vuoksi, mikä pitää kustannuksesi alhaalla ajettaessa lomakohteeseen. Varmista, että rengaspaine on sellainen kuin sen pitäisi olla ennen lähtöä, mutta myös matkan aikana. Alhainen rengaspaine johtaa renkaan suurempaan kulumiseen ja lisääntyneeseen polttoaineenkulutukseen. Nämä molemmat voivat tehdä ajostasi kalliimpaa, kun ajat ja renkaiden vaihto on tehtävä ennenaikaisesti.

Muista säätää nopeutta, jos kohtaat voimakkaan sateen tai erittäin kosteat tiet. Suunnittele matka hyvissä ajoin ja suunnittele arvaamattomia kohteita ja yritä löytää matkalla myös kauniita maisemia tai mielenkiintoisia paikkoja, jotka saattavat olla tutustumisen arvoisia. Liian pitkät ajovaiheet voivat tehdä ajosta tylsää, mutta se vie sinut nopeammin määränpäähän. Jos aiot tehdä niin, on hyvä, että autossa on ainakin kaksi kuljettajaa, jotta voit vuorotella ja että sinulla on jo jonka kanssa puhua koko ajon ajan, jotta pysyt hereillä.

Lisätietoja turvallisista ja hyvistä renkaista pitkien matkojen ajamiseen, käy osoitteessa www.nokianrenkaat.fi

 

Scroll to Top