Renkaiden ostaminen rengasfaktojen perusteella on aina parempi

 Renkaiden

Renkaiden osto ei ole aina kovinkaan mielenkiintoista, ja monet ihmiset eivät näe paljon eroja yhden renkaan ostamisessa toiseen verrattuna, ja he yleensä katsovat hintaa tai valitsevat tunnetun tuotemerkin. Renkaiden mittojen tietäminen on erittäin tärkeää, jotta valitset renkaat, joiden mitat on tarkoitettu autollesi. Voit etsiä haluamasi renkaita verkosta mittojen perusteella, eli jos etsit vaikka tyypin 205/55/16 kesärenkaita tai 225/50/17 kesärenkaita maastoautoon, sinun pitäisi pystyä löytämään sopivat vaihtoehdot yksinkertaisella Internet-haulla.

Käytä kaikkia saatavilla olevia rengasfaktoja tehdäksesi viisaan valinnan, etsit sitten talvi- tai kesärenkaita. Renkaan väärä mitta tarkoittaa, että auto ei käyttäydy niinkuin on suunniteltu ja sitä voi olla vaikeampaa hallita mutkissa ja kaistan vaihdoissa. Siksi on tärkeää noudattaa auton käyttöoppaassa suositeltua mittaa. Voit myös lukea nykyisen renkaan tiedot ostaaksesi saman mittaiset.

Koska renkaat näyttävät samanlaisilta, renkaiden valinta on vaikeaa, jos et ymmärrä eroja eri renkaiden välillä. Renkaat on rakennettu useista eri kerroksista ja renkaan valmistukseen käytetään paljon erilaisia ​​materiaaleja. Korkealaatuinen rengas käyttää yleensä parempia raaka-aineita, ja se on jo pitkään testannut renkaita ominaisuuksiensa optimoimiseksi. Hyvien renkaiden korkea laatu takaa paremmat ominaisuudet kuin halvemmat renkaat, joissa käytetään halvempia raaka-aineita. Ominaisuuksia, kuten renkaiden käyttöikä, eli kuinka kauan renkaat kestävät ennen loppuun kulumista. Korkealaatuiset renkaat kuluvat yleensä paljon hitaammin, koska niiden alhainen vierintävastus tarkoittaa, että ne eivät kulu yhtä nopeasti. Alhainen vierintävastus johtaa myös alhaisempaan polttoaineenkulutukseen. Sekä lisääntynyt kuluminen että polttoaineenkulutus tarkoittavat, että renkaiden ostamisella saavutetut säästöt häviävät nopeasti ja renkaista tulee sen sijaan paljon kalliimpi vaihtoehto pitkässä juoksussa.

Renkaan vaikutuksen lisäksi kunnossapidolla ja ajamisella on myös suuri vaikutus renkaaseen ja siten myös auton turvallisuuteen. Renkaat on huollettava ja sinun on varmistettava, että rengaspaine on sen mikä sen pitäisi olla. Rengaspaine on tarkistettava säännöllisesti, koska paine vaihtelee lämpötilan mukaan. Alhainen rengaspaine lisää renkaan kulumista ja polttoaineen kulutusta. Ajotyyli voi myös johtaa suurempaan kulumiseen ja polttoaineenkulutukseen. Rauhallinen ajotyyli on parempi aggressiiviseen tyyliin verrattuna, joka sisältää erittäin nopeat kiihdytykset ja nopeat jarrutukset.

EU: n rengasmerkinnät ovat helpottaneet renkaiden valintaa vierintävastuksen perusteella, koska se on yksi kolmesta faktasta, jotka ilmenevät uusissa rengasmerkinnöissä. kaksi muuta faktaa ovat rengasmelu ja märkäpito, jotka vaikuttavat ajon mukavuuteen ja ajoturvallisuuteen. On hyvä valita renkaat sinulle tärkeimpien kriteerien perusteella ja yhdistää ne kriteerit EU: n rengasmerkintöjen kanssa optimaalisen valinnan tekemisessä.

Lisätietoja uusista renkaista ja merkityksellisistä rengasasioista on osoitteessa https://vianor.fi/

 

 

Scroll to Top